Sınıf Eğitimi Anabilim Dalında 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılından itibaren öğrenim görecek öğrencilerimize oryantasyon programı düzenledik...

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Sınıf Eğitimi Anabilim Dalında öğrenim görecek 1. Sınıf öğrencilerimize oryantasyon programı düzenledik. Öncelikle bu programın hazırlanmasında emek sarf eden Arş.Gör. Halil Çokçalışkan, Dr. Özkan Çelik ve yüksek lisans öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Katılımlarıyla destek veren Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Sayın Prof.Dr. Mustafa Volkan Coşkun, Dekan Yardımcımız Sayın Doç.Dr. Süleyman Can ve Anabilim Dalımız öğretim elemanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Programa ikramlarıyla destek veren ve Sınıf Öğretmenliği Topluluğunun sponsorluğunu üstlenen Muğla Penta Akademinin değerli Müdürü Rıdvan Mutlu ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ayrıca Topluluk Başkanımız ve üyelerimiz yeni öğrencilerimizi guruplar halinde üniversitemizi tanıtma gezisi düzenlemiştir. Bu organizasyondan dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Geleceği sahiplenir ve yanında olursan daha aydınlık ve başarı dolu olacaktır.

Doç.Dr. Sabri SİDEKLİ
Temel Eğitim Bölümü Bşk. V.

Son Güncelleme Tarihi : 24.09.2017 12:48:02 Okunma Sayısı : 1001