Hakkımızda

Bölümümüz,  Sınıf Eğitimi ABD ve Okul Öncesi Eğitimi ABD olmak üzere iki anabilim dalından oluşmaktadır. Bu anabilimdallarında okul öncesi ve ilkokul öğretmenleri yetiştirilmektedir.

Mezunlarımız, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okullarda öğretmenlik yapabildikleri gibi yüksek lisans ve doktora çalışmalarıyla akademik hayata da atılabilmektedirler.

Misyonumuz

Ülkemizin ve çağdaş dünyanın ihtiyaçlarına ve şartlarına göre kendini yetiştiren ve geliştiren bunun için gerekli donanım ve motivasyona sahip, edindiği bilgi birikimini gelecek nesillere her türlü teknolojik materyali kullanarak aktarma isteğinde ve yeterliliğinde olan öğretmen adaylarını yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Ulusal ve uluslararası ortamlarda vereceği eğitim-öğretim, üreteceği bilgi ve teknoloji ile ulusal ve evrensel kalkınmaya katkıda bulunan bir bölüm olmak.