Bölümümüzün Anabilim Dalları Akredite olmuştur.

2019-2020 Güz yarıyılında başlatılan akreditasyon süreci tamamlanmıştır. Temel Eğitim Bölümü olarak Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalının hem de Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalının Akredite olmasının gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Fakültemiz Eğitim Fakülteleri arasında bir defada ve aynı anda 10 program ile akreditasyon sürecine başvuran ve tamamı akredite edilen ve aynı zamanda bu başarıyla Türkiye’de Eğitim Fakülteleri içinde en çok akredite edilmiş programa sahip fakülte olmuştur.

Bu süreçte emeği geçen bölümümüzün kıymetli hocalarına, Üniversite ve Fakülte yönetimimize, Akreditasyon komisyonunda çalışan öğretim üyelerimize ve özellikle sürece canla başla katkı sağlayan Dr. Alper YORULMAZ'a teşekkür ederiz.

Fakültemizde Akredite olan programlarımız:
1. Almanca Öğretmenliği
2. İngilizce Öğretmenliği