Building Blocks Yaklaşımına Göre 5-6 Yaş Çocuklar İçin Matematik Eğitim Programı Başvuruları Başlamıştır.

5-6 yaş çocuklar için Building Blocks Matematik Eğitim programı, Amerika Birleşik Devletleri'nde NCTM (National Council of Teachers of Mathemaics) tarafından geliştirilen Okul Matematiği İçin Prensipler ve Standartlar'a dayanan okul öncesinden ilkokul ikinci kademeye kadar "araştırmaya dayalı" matematik eğitimi programıdır.
Programın temel yaklaşımı matematiği çocukların etkinliklerinden bulmak ve geliştirmektir.

Programın etkinlikleri haftada 2 gün olarak planlanmıştır.
Etkinlikler; hikaye anlatmadan, uygulamalı etkinliklere, şarkılardan yapbozlara tüm etkinlik çeşitlerini içermektedir. Aileler ise programın birer parçasıdır.

4 grup oluşturulması planlanmaktadır. Her grupta en fazla 15 çocuk yer alacaktır.

Çalışmalar 17 Ağustos tatihinde başlayacaktır.

* Kontenjanlarda üniversite personeli çocuklarına öncelik verilecektir.
Eğitmen: Doç.Dr. Maide ORÇAN KAÇAN
Yard. Eğitmen: Bilim Uzm. Zeynep DÖNMEZ

Detaylı bilgi ve irtibat için:
Tel : 0 252 211 55 07
E-posta : maideorcan@mu.edu.tr