Sınıf Öğretmenliği Bölümü Mezunlarıyla Buluştu...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunları 30.06.2021 tarihinde Çevrimiçi toplantıda buluştu. İlk mezun verdiği yıl olan 2005 mezunlarından başlayarak tüm yıllardan katılımın sağlandığı toplantı yaklaşık olarak bir buçuk saat sürdü. Keyifli paylaşımların yaşandığı buluşmada hem duygusal anlar yaşandı hem de hasret giderildi. Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sabri SİDEKLİ mezun buluşmalarının genişleyerek büyümesi için çalışacaklarını, sonraki buluşmaların yüzyüze olmasını arzuladıklarını ifade etti. Toplantıya katılan öğretim üyelerimiz Doç.Dr. A. Şadan ÖKMEN'e, Doç.Dr. Burcu ŞENLER'e, Doç.Dr. Sayım AKTAY'a, Doç.Dr. Özkan ÇELİK'e, Dr. Kısmet DELİVELİ'ye, Dr. Alper YORULMAZ'a, Dr. Halil ÇOKÇALIŞKAN'a ve tüm mezunlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 30.06.2021 21:36 Okunma Sayısı : 906